RENDEZVÉNYEK

X. Díszítőkő Konferencia – 2019.09.19-20.
2019-06-04 SZTE

2019.09.19-20. – Tata, Hotel Kiss

A konferencia célja: a természetes építőkövek minél szélesebb körben történő megismertetése, a hazai építő- és díszítőkövek szerepének növelése és nem utolsó sorban a kővel foglalkozó szakemberek és a kőipari szakmérnökök találkozásának biztosítása.

Az idei, 10. jubileumi konferencián előadásokat várunk a kőburkolatok anyagmegválasztásával, burkolatok rögzítésével, felületkezeléssel és javítással, teherviselő kőszerkezetekkel, felújítással és megóvással illetve kőrestaurátori munkákkal kapcsolatban. A rendezvényre várunk további szakmai- és reklám előadásokat, melynek a fentebb említett célok elérésének érdekében tájékoztatja résztvevőinket az szakmában fellelhető újdonságokról, ismertet megvalósult kivitelezésekről, a szakmára váró feladatokról stb. Az előadások elfogadásáról a szakmai szervező dönt. Amennyiben előadással jelentkezik, kérjük, hogy annak szándékát az előadás bejelentőn vagy online küldje meg részünkre. 2019. május 31-ig.

A konferencia idején kiállítási és reklám előadási lehetőséget is biztosítunk (ez utóbbi maximum 6 db. 15 perces) a témákkal kapcsolatos tevékenységet folytató cégeknek, hogy új technológiáikat, korszerű gépeiket, termékeiket megismertethessék a hallgatósággal (a reklámelőadásról az előadás-bejelentő lapon, a kiállítási (promotálási) lehetőségekről majd a jelentkezési lapon talál részleteket). A határidőre beérkező előadások összefoglalóit és a teljes cikkeket a konferencia ISBN-nel ellátott papír-, illetve internetes kiadványában megjelentetjük. Egyes írásokat a KŐ (Díszítő, Termés, Építő, Tér) szaklapban is olvashatják majd. A konferencia szervezői az iparágban tevékenykedő cégek, szakemberek jelentkezésére, részvételére számítanak.

Folyamatosan új információk bővebben a konferencia honlapján.