RENDEZVÉNYEK

IX. Kő- és Kavicsbányász Napok – 2016.03.03-04.
2016-03-03 SZTE

IX. Kő- és Kavicsbányász Napok

Időpont: 2016. március 3-4.

Helyszín: Velence Resort & Spa****

 

Szakmai szervező:

Szilikátipari Tudományos Egyesület, Kő- és Kavics Szakosztálya

Szakmai társszervezők, védnökök:

Magyar Bányászati Földtani Hivatal, Magyar Bányászati Szövetség

Magyar Földtani és Geofizikai Intézet

 

A tervezett PROGRAM itt olvasható.

 

A fenntartható fejlődést (tervezhető növekedést) az Európai Uniós és hazai irányelvek, stratégiák mindegyike alapvetőnek tekinti. A folyamatos innovációt, előre gondolkodást az Európa 2020 stratégiához szorosan kapcsolódó hazai elképzelések, célok is megkövetelik. A IX. Kő- és Kavicsbányász Napok konferencia az előzőekben feltüntetett megvalósítandó feladatok jó és szakszerű megvalósításához kíván segítséget nyújtani. A rendezvényre várunk mindenkit, aki egyetért a feltüntetett gondolatokkal és érdeklődik a konferencia témái iránt.

 

JELENTKEZÉSI LAP .doc – JELENTKEZÉSI LAP .pdf

 

Lehetőség van online jelentkezésre is itt.

 

A konferencia első értesítője letölthető itt.

Előadástartásra terveink szerint felkérünk: a bányászaban, kő-, kavics-, homok feldolgozásban, aszfalt, beton és cementiparban stb. jártas és nagy tapasztalattal rendelkező szakembereket. A rendezvényre várunk szakmai előadásokat fent jelzett témákba, melynek elfogadásáról a szakmai szervező dönt.

 

A konferencia szervezői idén is tervezik, hogy a Földtani Szakértők részére a konferencián való részvétel szakmai minősítő pontokat biztosítson. Amennyiben szakmai előadással is jelentkezik, kérjük, hogy annak szándékát a letölthető előadás bejelentőn 2016. január 15.-ig küldje meg részünkre.

 

Előadás bejelentő lap letölthető itt.

 

Várunk támogatókat és kiállítókat!

 

A konferencia idején kiállítási és reklám előadási lehetőséget is biztosítunk a témákkal kapcsolatos tevékenységet folytató cégeknek, hogy a technológiáikat, termékeiket megismertethessék a hallgatósággal (a jelentkezési lapon talál részleteket). A konferenciára a jelentkezést, 2016. február 3.–ig kérjük megküldeni.

 

További, folyamatosan bővülő információkat olvashatnak a konferencia honlapján.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Jó szerencsét!

Dr. Gálos Miklós sk. és Kárpáti László sk. SZTE Kő- és Kavics szakosztálya